15

Zemin ve duvar mermer , granit , seramik parke , dekor işleri , süs havuzu , şelale , dere , gölet imalatları ,

işyeri ve vip lüks mekan tadilatları , dekoratif bahçe duvarları , dekoratif ferforje ve korkuluk imalatları ,

yılın üzerinde tecrübeli uzman kadro , İnşaat , Tadilat ve Dekorasyonda detay ve fonksiyonel çözümler , villa , apartman , özel ofis , iç ve dış mekan tadilatları ,
Sanatsal tabela , logo , özel pano Tasarım ve İmalatları , Fonksiyonel Doğaltaş özel imalatarı masa , sehpa , ve dekor imalat ve montaj tecrübemizi farkedeceksiniz.
Anahtar Teslim Tadilat, Ev, villa, Özel ofis, Kuyumcu ve mücevher mazağaza dekorları , Türk Hamamı , Sauna , Spa , ve proje bazlı mekanlarınızın kırım ve söküm işleri, şantiye sonrasında şantiyeden çıkan molozların moloz atım yerlerine atılması, elektrik tesisatı, doğalgaz tesisatı, su tesisatı, kaba sıva, ince sıva, saten sıva, şap işleri, kartonpiyer işleri gibi Projenizde belirlenmiş veyahut Taahhüt etmiş olduğumuz Dekorasyon işlerinizi tecrübeli ekibimizle yapmakta ve sizide refenslarımız arasında görmek isteriz.
Anahtar Teslim Tadilat sayesinde, Isı, nem, koku ve bunun gibi faktörler ilk günkü halini alır.
Ferah yaşam alanı sağlar ve düşlerinizdeki yaşam alanlarını yapabilirsiniz.
Anahtar Teslim Tadilat, kurumumuz tarafından hayalinizdeki tüm mekanları oluşturmak için çözümler sunuluyor.
Tadilat işi, Konusunun uzmanları tarafından yapılabilecek ve ciddiye alınması gereken bir iş olmakla beraber , özenle, temiz, düzgün bir şekilde yapılması gereken bir iştir.
Anahtar Teslim Tadilat, ta bizimle !.. Hem rahatınız, konforunuz hemde mutluluğunuz için ferah yaşam alanı sağlamış olup , Düşlerinizdeki yaşam alanlarına sahip olabilirsiniz. Tek hedefimiz mutlu anılarınızda olmaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Van EV TİPİ TÜRK HAMAM İMALATI

EV TİPİ HAMAM